A Miss Rebel legújabb őszi-téli kollekcióját a nőiesség inspirálta, de emellett az igazi klasszikus formavilágot is tükrözi. Minden, olyan nőnek szól, aki az öltözködésében szereti a változatosságot és az izgalmas, egyedi harmóniát.

 

A Miss Rebel kollekciójának sikkes fazonjaival és lendületes mintáival felfrissíthetjük őszi-téli outfitjeinket. A változatos textúrák lehetőséget adnak arra, hogy megtalálhassuk a hozzánk leginkább illeszkedő darabokat. Természetes tónusok jellemzik a bő és lezser darabokat, kontrasztot képezve a karcsúsított, letisztult szabásvonalak mellett. A monokróm elegancia és a minimalista stílus képezi az alapját ennek a kollekciónak. A puha szöveteket, és a lágy textúrákat, a tervező még megbolondította egy-egy feltűnőbb, de mégis elegáns kiegészítővel.

A Miss Rebel összeállításait leginkább a sokszínűség és a minőségi alapanyagok használata jellemzi. Az idei szezonban felbukkannak a népművészeti motívumokat idéző formák is, melyek a Miss Rebel márka egyik különlegességének számítanak.

Idén a pasztell, okkersárga, marsala szín mellett, a szürke több változata is helyet kapott a kollekcióban.

A Miss Rebel ebben a szezonban is lehetőséget ad nekünk arra, hogy felfrissítsük és izgalmassá, egyedivé tegyük a ruhatárunkat.

Miss Rebel őszi-téli kollekció galéria