A Miss Rebel is a Focus Trend System Fashion Advertising Agency-re bízta a 2015. nyári kampányának a fotózását, a képeket pedig Andráska Krisztián készítette. Egy kampány fotózásánál mindig nagy feladat a megfelelő helyszín kiválasztása. Alapos átgondolás és hosszas körüljárás eredménye, mire találunk egy olyan helyszínt, amely igazán összhangban áll az adott kollekcióval és ténylegesen át tudja adni mindazt, amit közvetíteni szeretnénk. Az igényes és gyönyörű képek megalkotásában, a fotós mellett fontos szerepet játszik a modell és a kreatív munka is. Rengeteg kritériumnak kell harmóniában állnia egymással és kifinomult összpontosítás kell a tökéletes végkifejlett létrehozásához.

 

A Miss Rebel legújabb kampánya egyedülállóan ötvözi ezeket a szempontokat. Egy olyan különleges helyszínt, mint az Aeropark és az általa nyújtott lehetőségeket maximálisan sikerült kihasználniuk annak érdekében, hogy a képek egyediek lehessenek. Az Aeropark a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálja mellett helyezkedik el. Az repülőgép múzeumban megtekinthető a magyar közforgalmú repülés elmúlt 60 évének szinte teljes fejlődéstörténete. Egy ilyen helyszínen nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy milyen kompozíciókat hozunk létre, fontos a tér adta lehetőségek maximális kihasználása. Jelen esetben ez fantasztikusan sikerült, ugyanis olyan hangulatú képek születtek, amelyeken központi szerepet nyert a háttér, viszont mégsem veszi el a figyelmet a kollekció darabjairól, ellenkezőleg, kiválóan alkotnak együttesen harmóniát. A Miss Rebel legújabb kollekciójában egyedi és emellett egymással tökéletesen kombinálható ruhadarabokat találhatunk.
A kampányban Tapolcai Dóra szerepelt modellként, akinek személyisége hozzájárult ahhoz, hogy stílusos, kifinomult képek születhessenek. Dóra karrierje nagyon korán, 5 éves korában kezdődött és olyan egzotikus helyeken dolgozott modellként, mint Malajzia, Thaiföld vagy éppen Bali. A számos kampány mellett, időt szakított tanulmányaira is és idén már a kezében tarthatja friss diplomáját. Ezzel a kitartó és magabiztos hozzáállással tudott ebben a kampányban is tökéletesen helyt állni és ez által hozzájárulni a sikerhez.

 

A Miss Rebel saját gyártású kollekcióiban a fő irányvonalat a laza stílusú Street Wear ruhák alkotják. A 2015-ös tavaszi-nyári összeállításokban a színek kombinációiban hangsúlyos szerepet kaptak a pasztell különböző árnyalatai. A virágminták és a csipkék is dominánsak egy- egy ruhadarabon, személyes kedvencem például egy ekrü-bézs színkompozíciójú egyberuha, amely lendületesen követi a test vonalát.