Alkalmi ruhák, divatos ruhák, trendi divat!

A Miss Rebel egy olyan magyar divatmárka, amely professzionálisan törekszik a nők igényeinek teljes körű kiszolgálására. A kollekciót főleg saját tervezésű ruhadarabok alkotják, melyet a nőiesség inspirál, de emellett igazi, klasszikus formavilágot is tükröz.

Minden, olyan nőnek szól, aki az öltözködésében szereti a változatosságot és az izgalmas, egyedi harmóniát.

Az alapfilozófiánk, hogy a ruhák legyenek divatosak, jól kombinálhatóak és mindemellett könnyen viselhetőek. A saját gyártású kollekcióinkban a fő irányvonalat, a laza stílusú Street Wear ruhák alkotják. Olyan ruhákat tervezünk, melyekkel szeretnénk, ha minden vásárlónk tudna azonosulni.

Nálunk minden nőnek lehetősége nyílik arra, hogy megtalálja a stílusának és egyéniségének leginkább megfelelő darabokat. Nekünk a trendi divat a szenvedélyünk! Legyél Te a legdivatosabb, nálunk megtalálod, mit vegyél fel! Nézd, meg mit viselnek ma Sophia Loren, Monica Belucci, Ornella Muti hazájában, ahol az egyedülálló divat már ezer éve szenvedély! Nálunk minden évszakban lehetőséged nyílik arra, hogy felfrissítsd és izgalmassá, egyedivé tedd a ruhatárad.

Alapelveink közé tartozik, hogy munkánkat minden esetben a precizitás és igényesség jellemzi. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a minőségi alapanyagok kiválasztásától kezdve az értékesítésig minden a vevőért történjen.

A cég tervezője nagyon fontosnak tartja, hogy olyan ruhákat alkosson, amiben a Nők igazán egyedinek érzik magukat! Az összeállításokban szerepet kapnak a részlet gazdag minták és energikus szín összeállítások.

„A nőknek modern összeállítású ruhatár kell, amelynek darabjai jól variálhatók, viselőjük ez által időt takaríthat meg magának. Olyan ruhákra van szükségünk, melyekben nemcsak külsőre látszanak öntudatosnak, hanem annak is érzik magukat.” – Donna Karan

Olyan kollekciókkal várjuk vásárlóinkat, melynek ruhadarabjai kiegyensúlyozott, divatos és friss megjelenést biztosítanak minden szezonban.

Célunk, hogy minőségi ruhák széles kínálatával formáljuk a magyar divatot, új ötleteket adjunk vásárlóinknak.

Kapcsolat

Írj nekünk üzenetet

Ha megtetszett valamelyik általunk kínált termék, de még kérdésed lenne mielőtt megvásárolnád, írj nekünk bátran. Az itt található űrlap kitöltésével felveheted velünk a kapcsolatot, munkatársaink igyekeznek minél hamarabb válaszolni.

Nekünk a trendi divat a szenvedélyünk! Legyél Te a legdivatosabb, nálunk megtalálod mit vegyél fel!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.