Még nem tudod hová menj Valentin napon? Nem kell elkeseredned, ugyanis mi minden alakomra összeállítottunk egy szettet, hogy tökéletes pompában tündökölhess a szerelmesek napján!

  1. Romantikus harmónia

 

Egy különleges és mégis egyszerűen elegáns outfittel készültünk arra az esetre, ha éttermi vacsorára mész. Nagyon figyelj arra, hogy a fekete és piros árnyalat kombinálásával igazán csábos lehet a kisugárzásod! A kiegészítőid legyenek arany vagy bézs árnyalatúak!

https://www.missrebel.hu/shop/uj-kollekcio/napsugar-ruha/

https://www.missrebel.hu/shop/uj-kollekcio/lujza-ii-szaten-bluz/

https://www.missrebel.hu/shop/uj-kollekcio/ella-felso/

 

  1. Ünnepi lazaság

 

A Miss Rebel kényelmes és laza darabjaival a tökéletes elegancia sem maradhat el. Amennyiben a mozi felé veszed az irányt Valentin napon, akár pároddal, akár barátnőiddel egy igazán könnyed otufitet válassz. Kiegészítőnek a szettedhez mindenképp borítéktáskát párosíts!

https://www.missrebel.hu/shop/uj-kollekcio/pluto-ruha/

https://www.missrebel.hu/shop/uj-kollekcio/styx-bor-ruha/

https://www.missrebel.hu/shop/uj-kollekcio/csonak-overal/

 

  1. Hideg szerelem

 

A szerelmesek napján, ha szabadtéri programot tervezel, mindenképp számolj a hidegebb időjárással. Egy romantikus sétán, a Budai várban sem kell lemondanod a kifinomult és elegáns megjelenésről! A tél utolsó hónapjában is igyekeztünk csodás darabokkal kedveskedni, melyekben igazi királynőnek érezheted Magad! Az outfitedet egy csodás sállal dobd fel, na meg persze a fekete bőrkesztyűdet se felejtsd otthon! J

https://www.missrebel.hu/shop/uj-kollekcio/denever-ii-kardigan/

https://www.missrebel.hu/shop/uj-kollekcio/szamba-felso/

https://www.missrebel.hu/shop/uj-kollekcio/sangria-v-hosszu-ruha/