Hamarosan itt az igazi nyár, ideje újítani a ruhatárunkon és beszerezni pár izgalmas darabot az idei szezonra. Sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy tanácstalanok vagyunk mivel és hogyan kísérletezzünk. Ezért is szedtük össze nektek az idei nyár legfrissebb trendjeit.

Középpontban most a mintás darabokat helyezzük, hiszen ezek igazi játékosságot csempészhetnek a hétköznapi összeállításokba is.

Egy virágmintás egyberuhát tökéletessé tehetünk egy magas sarkú szandállal. Ilyenkor arra kell ügyelnünk, hogy ez inkább egyszínű és visszafogottabb darab legyen, hogy ne menjünk el a különböző árnyalatok és formák halmozásának irányába.

Igazi kreatív és merész trend mentén született meg a Miss Rebel legújabb kollekciója. Számos modern szabásvonallal rendelkező és gyönyörű mintájú ruha közül válogathatunk. Egyszerre lehetünk elegánsak és mégis szolid bohémitást kölcsönözhetünk a külsőnknek.

A különböző csíkok, pöttyök és virágok is összepasszolhatnak, azonban fontos, hogy a kifinomultság határain belül maradjunk. Amennyiben a színek harmonizálnak, már nagy baj nem lehet.

Kísérletezzünk, most minden megengedett! Ne feledjük el, nem véletlen tartja a mondás, hogy az ellentétek sok esetben vonzzák egymást. Ezért különösen jól mutathat egy csíkos és egy pöttyös minta harmonikus ötvözete az öltözékünkben.

A Miss Rebel legújabb kollekciójának darabjaival igazi nyári hangulatot teremthetünk. A kényelmes és minőségi anyagok által az elsöprő siker garantált lesz.