A nyári meleg után az őszi kellemes időjárásnak köszönhetően újra változatosan lehet öltözködni. A nőies szettek kitalálásában a Miss Rebel őszi kollekciója segít nektek.

Ahogyan beköszönt az ősz, úgy pörögnek fel a mindennapi teendők is. Ahhoz, hogy egész nap gyönyörűnek és magabiztosnak érezzétek magatokat, olyan divatos szettekre van szükségeket, amelyek minden alkalommal megállják a helyüket.

Az év utolsó hónapjaiban a divatos egyberuhák, a sportosan elegáns tunikák, valamint a nőies kiegészítők is fontos szerephez jutnak. Legyen szó egy reggeliről a barátnőkkel, egy munkahelyi megbeszélésről a főnökkel, vagy egy esti randevúról, a Miss Rebel ruhái között biztosan találtok ideális választást. A hulló falevelek színei vissza köszönnek a női ruhákon is, a sárga, a bordó, a lila és a zöld némi játékosságot csempésznek az őszi szettekbe, amelyeket visszafogott, vagy akár feltűnő kiegészítőkkel egyaránt lehet viselni.

A Miss Rebel egyberuhái egyszerre tudnak kényelmesek és csinosak lenni, attól függően is, milyen kiegészítőkkel dobjátok fel azokat. Az ősz kedvelt darabjai a fekete mintás harisnyák, amelyek éppen az ilyen egyszínű, divatos ruhákhoz lettek kitalálva. Egy rohangálós naphoz bakanccsal, az elegánsabb megjelenés érdekében magassarkú csizmával, vagy cipővel is párosíthatóak.

Tunikáink között találtok már a hűvösebb időjáráshoz is alkalmazkodó darabokat. Ilyen például a mélyzöld, hosszú ujjú, kapucnis tunikánk, amelyhez elegendő egy csinos táska, és máris indulásra készen vagytok. Ha pedig egy nőiesebb, drámaibb összhatást szeretnétek elérni, egy rövid szőrmebunda és egy hosszúszárú csizma azonnal feldobja a szetteteket. Az ilyen alapdarabok összeválogatása minden eseményre ideális választás.

Az ősz tökéletes időszak a megújulásra is, így nem feledkeztünk meg azokról a napokról sem, amikor egy fontos meetingre vagy szakmai interjúra készülnétek. Az örök klasszikus kis fekete ruhák és a nőies kosztümök a fontos pillanatokban sem hagynak cserben titeket. A test vonalát finoman követő ruhák kihangsúlyozzák a nőiességet, azonban csak éppen annyit láttatnak, amennyi szükséges. Az elegáns szoknyák fodros díszítései romantikus hatást keltenek, amelyeket további izgalmas kiegészítőkkel, például derékövekkel lehet feldobni. A színekkel való játék soha nem megy ki a divatból, a világos és a sötét árnyalatok keverése számtalan lehetőséget rejtenek magukban. Ha pedig a mintákat kedvelitek jobban, a virágos és az absztrakt mintázatú ruháink csak rátok várnak! Minél feltűnőbb egy ruha mintája, annál kevésbé kell további kiegészítőkben gondolkodnotok. Így afféle update megoldásként is kiváló választások a Miss Rebel nőies egyberuhái, amelyek reggeltől estig minden napszakban tökéletes megjelenést kölcsönöznek számotokra.

Legyetek bátrak, keverjétek a színeket, a fazonokat, élvezzétek ki az őszi napsütést, ameddig csak lehetséges!