Az emberek életében az egyik legfontosabb dolog az, hogy megismerjék saját stílusukat, fokozatosan közelebb kerüljenek individuális stílusukhoz. Ezt persze sosem érhetjük el igazán, de épp ettől lesz izgalmas a folyamatos tökéletességre való törekvésünk. Valahogy így vagyunk mi nők a ruhákkal is. Folyton keresgélünk, mindig újabbnál újabb darabokat érzünk ideálisan a sajátunknak. De mindig jön az új kollekció, ami ismét új lendülettel és vággyal tölt el minket. Legyen szó családi vacsoráról, munkahelyi meetingről, a legelső team buildingről vagy akár egy kulturális eseményről minden esetben fontos, hogy egy stílusos és igényes ruha lapuljon a szekrényünkben.

Vegyük például a csipkét: köztudott, hogy ez időtálló, előkelő, nőies és romantikus textília, melyből gyönyörű alkalmi ruhák készülhetnek. A Miss Rebel legújabb kollekciója két fazonnal is tündököl, mindkettő klasszikus szabású ruha, viszont az izgalmas textúra miatt válik igazán vibrálóvá. Az arany egyaránt jelenti a királynőit, a luxust, az eleganciát emellett a testi, lelki, érzelmi és spirituális gazdagságot és megvilágosodást. Az alkalmi ruhák legújabb generációja arany színű, legalábbis részben. Ezzel viszont nagyon óvatosan kell bánni, hiszen egy pillanat alatt válhat gicsessé. Ettől óv minket a letisztult és igazán nőies a Dorka  és a Lili csipkés ruha ruha.

Az anyagok, a textúrák nagy hatással vannak haptikus érzékeléseinkre. Úgy gondolom, hogy fontosabb az, hogy milyen minőségű illetve milyen érzést keltő anyag simul hozzá testünkhöz, mint az, hogy milyen díszítésű. Sosem foghatunk mellé egy egyszínű ruhával, főleg nem akkor, ha ez fekete. Mindenféle más kontextusokat félretéve esetünkben, a ruhák esetében, a fekete szín az eleganciát, az erőt és a rejtélyességet jelenti a szó legjobb értelmében. Minden nő sajátja a titokzatosság és a sejtetés. A Jone maxiruha pontosan erre segít rá, hiszen játékos oldalhasítéka és a nyitott háta pontosan annyit enged megmutatni, amennyi szépnek érzékelhető. A Luxemburg ruha esetében egy teljesen másik világgal kell számolni, melyet a laza elegancia szókapcsolat határoz meg a legjobban. A fodros alj miatt válik igazán igazán nőiessé és izgalmassá, a szabása  helyzettől függően gyönyörűen kiemel vagy diszkréten eltakar. Emellett a bősége és hullámzása magával vonja a szabadság és a függetlenség gondolatát is.

A szín amely a nőiességet, a szenvedélyt jelenti. A lángoló vörös egyben az élet színe is, a szivárvány első árnyalata. Ez a szín eleve magával hordozza a merészség, az érzékiség és a pompa gondolatát; energiával tölt fel és új erőre bíztat. Pontosan ezt a hatást kelti a Calabria blúz, melynek bársonyos puhasága önmagától terjed szét a testen és kellemes érzéssel tölti el azt, aki viseli. Továbbá tökéletesen passzol hozzá az arany színű bőr nadrág, melyet szintén életre keltett a Miss Rebel ruháinak tervezője és megálmodója.

Emellett a Mauríciusz ruha selymes tapintása is bekerül a játékba. Ezen a ponton lesz igazán nehéz nemet mondani erre, özönvízként sodor magával.