A karácsonyi készülődések rengeteg megoldandó problémával és izgalmas változással állnak előttünk minden évben. Az év legszebb és legszentebb ünnepeként tartjuk számon ezt a napot és az adventi várakozást is egyaránt, ezért fontos az, hogy magunkkal szemben is odaadóak legyünk. Hiszen csak akkor lehet őszinte öröm és boldogság a családban, a baráti körben, akár egy párkapcsolatban, ha az ember előbb önmagával, önmagában egyensúlyt teremt.

Minden idők legegyszerűbb és legelegánsabb ruhadarabja a little black dress. Ez a ruhadarab több mint 90  éves múltra tekint vissza, ez alatt rengeteg változáson és alakuláson ment keresztül, viszont a klasszikus stílus vonalát mindvégig megtartotta. Egyetlen okból fontos az, hogy minden igényes nő ruhatárában fellelhető legyen: mindig elővehető és mindig maximálisan kihasználható. A Miss Rebel karácsonyi kollekciója egy forradalmian új fekete ruhával lepte meg a vásárlói körét; de emellett a hagyományos vonalú és letisztult szabásról sem feledkezett meg. Fontos kiemelni, hogy egy fekete tunika is nagyon elegáns és nőies külsőt tud nekünk kölcsönözni. Főleg, hogy egy merész arany nadrággal is kombinálható, hogy vadócabb legyen; emellett egyértelmű a letisztult, fekete nadrág jelenléte is.

A little black dress újragondolt formában, szabásban és anyagválasztásban is újat mutat a Miss Rebel karácsonyi kollekciójában. A felhasznált anyag az elegancia királynője: a csipke. Tudjuk, hogy bármilyen kis megjelenése nőies, romantikus és finom hangulatot áraszt, illetőleg mindig feloldja a szigorú öltözködés feszültségét, merevségét. A mutat is, meg nem is elvet vallja mindkét fazon. Izgalmassá varázsolja a meztelen váll, nyak és mellkas szabadon hagyása, de kislányos üdeséget kölcsönöz neki a derékra erősített masni, a karcsúsítás, és a tüll. Kiegészítők tekintetében nagyon befolyásolható egy ártatlan fekete csipke ruha, hiszen ha elegáns magassarkúval és egyszerű gyöngysorral dobjuk föl, máris nő az összkép elegancia faktora.

A csipke különleges anyagának tulajdonsága az, hogy szinte bármivel párosítható. Továbbá leginkább az hordozza az stílus mibenlétét, hogy mivel hordjuk, milyen kiegészítővel jelenünk meg a csipke ruhánkban. A Miss Rebel karácsonyi ötlete fantasztikus a párosításokat tekintve: hiszen egy egyszerű fekete csipke ruha plusz egy hozzá tökéletesen illő szőrmekabát máris a karácsonyi buli irányába kacsingat. Minden divatrajongó szekrényében helye van szőrmének, legyen az akár kabát, boleró vagy mellény; ebben az esetben nem létezik olyan, hogy sok. Mindig eleganciát, kecsességet és bájt kölcsönöz a szőrme jelenléte. A Miss Rebel által feldolgozott szőrme igazán finom, puha tapintású, nyugalmat és melegséget kölcsönöz felhasználójának. Amellett hogy nagyon praktikus, végtelenül kombinálható a jól megválasztott ruhával és kiegészítővel, hiszen hihetetlenül nőiessé tudjuk varázsolni külsőnket. Ez által a bennünk lakozó ünnep is boldoggá válhat.