A Miss Rebel ruhamárka tervezője, Szász Zsuzsanna a kezdetektől egy klasszikus formavilágot szeretett volna megalkotni, minden egyes darabban. A nőiesség inspirálja az egész márka létezését, a báj, kecsesség és harmónia egy olyan ötvözetet alkot, amely együttesen szeretné meghódítani a női szíveket. Minden olyan nőhöz szól, aki az öltözködésben szereti a változatosságot és az izgalmas játékosságot.

 

Ezért is választotta egyik vezető arcának Köböl Anita, műsorvezetőt, aki tökéletesen összehangban van a márka által képviselt értékekkel. Mostani blogbejegyezésünkben egy vele készült interjúval szeretnénk jobban megismertetni az elhivatottságunkat a divat iránt.

 

 Mit jelent számodra a divat világa?

 

Már 12 évesen modellkedéssel foglalkoztam és azóta is folyamatosan hat rám. 25 évesen lezárult egy korszak az életemben, akkor hagytam fel az intenzív modellkedédéssel, ma már csak direkt megkeresésekre mondok igent. A divat világa jó hatással volt a személyiségem fejlődésére, a nőiességem formálásában. Szégyenlős kislány voltam, inkább sportos, semmint kecses, légies, és az évek alatt tanultam meg azonosulni a testi adottságaimmal, amiben komoly szerepet játszott a fotózások és kifutós megjelenések jelenléte. Láttam magamon a különböző stílusirányzatok jellemző jegyeit és különbséget tudtam tenni az előnyös és kevésbé ideális fazonok között. Bár a munka mindig elsőbbséget élvezett, a hétköznapokon szépen formálta az ízlésemet. Szeretem forgatni, olvasni a divatmagazinokat, szeretem a művészi jellegét és azt a varázslatos világot, ahová elrepít bennünket. Mindig igyekszem megtalálni belőle a nekem kedves vonásokat és nem érzek kényszert, ha valamelyik irányzat nem illik hozzám, hogy csak azért is magamra aggassam. Szerintem ezt sok nő elfelejti, még többen a kor előre haladtával, és igyekeznek mindent magukra erőltetni, ami divatos és trendi, pedig a műfaj egyáltalán nem erről szól. Jó lenne, ha mindenki az önkifejezés azon módját találná meg, ami neki kényelmes és elegendő.

 

Mely értékek miatt kedveled a MissRebel márkát?

 

A márka ügyesen ötvözi a nőies, elegáns fazonokat a sportos, kényelmes viselettel, mindig találok az új kollekciókban olyan darabot, amit kifejezetten szeretni tudok. Sohasem érzem azt, hogy egy-egy darabba bele akarna erőltetni minden stílusjegyet, inkább egyetlen kihangsúlyozására törekszik.

 

Mely ruhadarabok számodra a legkedvesebbek?

 

Nekem kedvenceim a blúz fazonú tunikák, amik ügyesen használva több módon is képesek funkcionálni: egy övvel ruhaként szexisebb, míg  mondjuk egy leggings-szel kombinálva sportosabb; de egy magassarkú minden esetben csodákra képes.  Az overálokért pedig egyenesen odáig vagyok, mindig elhoznék magammal egyet! 🙂

 

 Mondj pár gondolatot Magadról, ami mostanában megfelelően jellemzi az életed.

 

Rengeteg új tervem van 2017-re, most erőteljesen bele vetettem magam egy saját projekt kidolgozásába. Nem titok, a beauty és divat világához van köze, hiszen évek óta ebben tevékenykedek, ráadásul sokan fordulnak is hozzám kérdésekkel, ami azt mutatja, hogy valamit jól csinálok, amivel másoknak is segíthetek. Emellett persze a műsorvezetést sem szeretném feladni, hiszen imádom csinálni, csak szabadúszóként kicsit nehezebb érvényesülni. Hiszek benne, hogy az élet mindig a megfelelő irányba terel és minden okkal történik, csak türelmesen ki kell várni. Na, ez még néha nekem is nehezen megy, mert szeretem a biztonságot, de eddig bármikor visszatekintettem az életem egy pontjára, akkor azt láttam, hogy minden milyen szépen elrendeződött. Szóval sosem szabad feladni, hinni kell magunkban és a gondviselésben. A lustálkodás nem az én műfajom, így ha valami nem jön össze, akkor nyitok egy új irányba, de leállni biztosan nem fogok.

 

Mennyire fontos számodra a megjelenés?

 

Nagyon. Mindannyian tudjuk, hogy az első húsz másodpercben minden eldől, bárki bármit is mondjon, ezért döntő fontosságú az ápoltság és jó megjelenés. Nem kell végletekben gondolkodni, én például kifejezetten szeretem a basic darabokat, amikben semmi kihívó nincs és nem is veszik el a fókuszt mások szemében, de kellemes hatást kelt.

 

 Milyen típus vagy inkább? Sportos, elegáns?

 

Én a nőies, csinos irányzatot képviselem, de van úgy, hogy baseball sapkában és converse-ben is jól érzem magam. Ebben senki se érezzen korlátot, mert nem ezen van a hangsúly, hanem az arányok és megfelelő önkifejezési darabok megtalálásán.